Osrednja vsebina
SI   EN  

Obvestilo

Zaradi umirjanja epidemiološke situacije so obiski pri bolnikih v Splošni bolnišnici Novo mesto zopet dovoljeni eni zdravi osebi na dan, za največ 15 minut, v času od 15. ure do 16. ure.
 
Vsi obiskovalci morajo biti zdravi, brez akutnih infektivnih obolenj. Zaradi varnosti bolnikov je priporočljiva uporaba zaščitne maske. 
 
Preberi več
Ne prikazuj več

Zaposlovanje

V Splošni bolnišnici Novo mesto zaposlujemo strokovnjake različnih smeri.
 
Potrebe po zaposlitvi se v Splošni bolnišnici Novo mesto pojavljajo skozi vse leto, zato ves čas objavljamo prosta delovna mesta na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje, OE Novo mesto, kar je objavljeno tudi na spletnih straneh.
 

V bolnišnici zaposlujemo različne profile poklicev. Največ potreb imamo na področju ZDRAVSTVENE NEGE. Oddajte vlogo za delo DIPLOMIRANE MEDICINSKE SESTRE, SREDNJE MEDICINSKE SESTRE ali BOLNIČARJA tudi, če niste zasledili razpisa. Kontaktirali vas bomo in povabili na osebno predstavitev.
 
Če želite postati del ekipe v kuhinji in ste  KUHAR, se nam oglasite. V prenovljenih prostorih, z novo sodobno opremo, vam omogočamo dobre delovne pogoje.
 
Naš kontakt: kadrovska-sl@sb-nm.si ali telefonska številka 07 39 16 116.
 
Obveščamo vas, da bomo možnosti zaposlitve  v Splošni bolnišnici Novo mesto predstavili na zaposlitvenem sejmu v četrtek, 9.maja 2024 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.
 
Prijazno vabljeni. 


Kje se nahajam? DomovO bolnišniciZaposlovanje
130let delovanja
385postelj
1200več kot 1200 zaposlenih
69%zasedenost postelj
166100obiskov letno v ambulantah
18227operacij letno
1200porodov letno
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Pomanjšaj velikost pisave (-) Povečaj velikost pisave (+)

Barva ozadja in pisave

Izključi prikaz za slabovidne ×


Izjava o dostopnosti

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE