Pljučni in Infekcijski oddelek – začasna prepoved obiskov
Zaradi povečanega števila respiratornih okužb, so začasno obiski pri bolnikih naInfekcijskem in Pljučnem oddelku prepovedani. Obiski so dovoljeni le izjemoma z dovolilnico lečečega zdravnika pri kritično bolnih.
Obiski ostalih hospitaliziranih bolnikov so dovoljeni.
Obvezna je uporaba zaščitnih obraznih mask za vse obiskovalce.
Spoštovani,
vaše zdravstveno stanje, skrb za sorodnika ali drugega bližnjega so vas privedli v našo ustanovo. Da bi vam in vašim bližnjim čim bolj olajšali bivanje v naši bolnišnici, smo za vas pripravili nekaj splošnih informacij.
V SB Novo mesto se nenehno trudimo za kakovostno opravljanje storitev z mislijo na vsakega posameznika. Zavedamo se svojega pomembnega poslanstva in odgovornosti. Vas in vaše bližnje sprejemamo z velikim spoštovanjem kot partnerja, a hkrati tudi kot človeka z zdravstvenimi težavami, ki od nas pričakuje strokovno in človeško pomoč.
Z vrhunskimi zdravniki, medicinskimi sestrami ter drugim zdravstvenim in nezdravstvenim osebjem bomo za vas in vaše bližnje poskrbeli, kot da ste naši najdražji, naši starši, otroci, prijatelji.
V imenu vseh zaposlenih in v imenu vodstva SB Novo mesto vas prijazno pozdravljamo.
Vodstvo SB Novo mesto
Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.
Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.
Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.