Osrednja vsebina
SI   EN  

Obvestilo

Zaradi beleženja vse večjega števila respiratornih okužb na več oddelkih v bolnišnici obiski začasno pri pacientih v bolnišnici niso dovoljeni. Dovoljeni so samo pri kritično bolnih pacientih z dovolilnico lečečega zdravnika.
 
Izjema sta Oddelek za ginekologijo in porodništvo ter Oddelek za pediatrijo.
 
Preberi več
Ne prikazuj več

Športno društvo SBNM

Naziv: Športno društvo Splošne bolnišnice Novo mesto
Sedež: Šmihelska cesta 1, 8000 Novo mesto
Telefon: 07/ 62-00-892
Matična številka: 4045815
Davčna številka: 77549848
Transakcijski račun: SI56 6100 0000 4316 071
Predsednica društva: Čegovnik Marjanca

 • Predstavitev
 • Zdravje, kot temelj socialnega in gospodarskega razvoja, je odsev razmer v družbi skozi posamezna zgodovinska obdobja in tako predstavlja visoko vrednoto. Skladno s temi načeli med nami raste interes vse večjega športnega udejstvovanja, kar se odraža tudi med zaposlenimi v Splošni bolnišnici Novo mesto, saj že vrsto let sodelujemo na športnih prireditvah tako v Sloveniji, kakor tudi v tujini.
   
  Redno se udeležujemo Delavskih športnih iger v Mestni občini Novo mesto, smo pobudniki in vsakoletni udeleženci Športnih iger slovenskih bolnišnic, tekmujemo na mednarodnih igrah sindikatov zdravstva v Umagu, posamezniki pa so del ekip, ki sodelujejo na različnih mednarodnih tekmovanjih in zastopajo slovenske bolnišnice ali združenja.
   
  Z namenom kontinuitete in nadgradnje teh uspehov, je bilo na pobudo takratne direktorice, aprila leta 2012, ustanovljeno Športno društvo Splošne bolnišnice Novo mesto, s pomočjo katerega smo zaposlenim v naši bolnišnici lahko ponudili nekaj več vsebin na področju športa in rekreacije.
   
  Športno društvo je prostovoljno, samostojno in nepridobitno združenje zaposlenih v našem javnem zavodu in njihovih upokojencev, ki delujejo na področju športa in športne rekreacije. Sredstva za delovanje športnega društva pridobivamo iz naslova članarine, donacij in iz javnih sredstev. Namen društva je organizirati, spodbujati ter uresničevati svoje skupne interese in aktivnosti na področju tekmovalnega, kakovostnega športa in športne rekreacije.
   
  Za vse športne dosežke vsem ponovno čestitam in hkrati vabim k aktivni udeležbi tudi ostale zaposlene v Splošni bolnišnici Novo mesto, saj je redno gibanje del zdravega življenjskega sloga, z zdravim duhom v zdravem telesu pa bomo dosegli še boljše rezultate. Zavedamo se, da je vsak začetek težak in da smo vsi skupaj stopili na neko novo pot. Želimo biti uspešni in dostopni vsem zaposlenim, za takšno pot pa potrebujemo vašo podporo in sodelovanje. Postanite naš član in skupaj bomo sledili sloganu Športnega društva Splošne bolnišnice Novo mesto: »Mogoče nismo najboljši. Boljših pa tudi ni!«
   
  Marjanca Čegovnik,
  predsednica Športnega društva Splošne bolnišnice Novo mesto
 • Pristopna izjava
 • Športno društvo Splošne bolnišnice Novo mesto je prostovoljno, samostojno in nepridobitno združenje zaposlenih v našem javnem zavodu in njihovih upokojencev. Člani društva lahko postanejo tudi nezaposleni v Splošni bolnišnici Novo mesto, ki se rekreativno ali aktivno ukvarjajo s športom in so pripravljeni delovati v okviru pravil društva ter redno plačujejo članarino. Članarina za tekoče leto znaša 20,00 €.

  V kolikor se nam želite pridružiti in postati član Športnega društva Splošne bolnišnice Novo mesto, izpolnite pristopno izjavo in jo posredujte na naslov:
   
  Športno društvo Splošne bolnišnice Novo mesto
  Šmihelska cesta 1
  8000 Novo mesto
 • Donacije
 • Galerija

Kje se nahajam? DomovO bolnišniciŠportno društvo SBNM
130let delovanja
385postelj
1200več kot 1200 zaposlenih
69%zasedenost postelj
166100obiskov letno v ambulantah
18227operacij letno
1200porodov letno
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Pomanjšaj velikost pisave (-) Povečaj velikost pisave (+)

Barva ozadja in pisave

Izključi prikaz za slabovidne ×


Izjava o dostopnosti

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE