Obiski danes
13:00 - 17:00

Varstvo osebnih podatkov (GDPR)

Spoštujemo vašo zasebnost in v skladu z zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR) izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki.

Lastnik in upravljalec spletnega mesta:

  • Naziv: Splošna bolnišnica Novo mesto
  • Sedež: Šmihelska cesta 1, 8000 Novo mesto
  • Telefon: +386 (0)7 39 16 100
  • E-mail: tajnistvo@sb-nm.si
Spletno mesto ne zbira vaših osebnih podatkov, razen takrat, kadar vi to omogočite, kar se lahko zgodi takrat, ko:
  • oddate spletni obrazec
  • se naročite na naše e-novice
Vaše podatke obdelujemo izključno za namene, ki so nam bili posredovani in jih hranimo v poštnem odjemalcu.

Uporaba in namen hranjenja ter obdelave podatkov

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namen poslovne komunikacije in ohranjevanja stika s strankami. V kolikor ste prostovoljno označili, da vas lahko obveščamo o novostih v našem podjetju, si pridružujemo pravico, da vam občasno pošljemo aktualno vsebino po e-pošti, SMS-u ali navadni pošti. Hranimo izključno tiste podatke, ki nam jih sami pošljete preko obrazca, in sicer:
  • ime, priimek, e-naslov, naslov bivališča, telefonska številka, oziroma drug podatek, ki ga vpišete.
Kateri so ti podatki, je odvisno od obrazca (povpraševanje, registracija, splošna informacija, …).

Kako dolgo hranimo podatke

Vaše podatke bomo hranili do vašega preklica oziroma skladno z veljavno zakonodajo.

Pravica do informacije in umik soglasja

Zahtevo o vpogledu v informacijo o tem, katere vaše osebne podatke hranimo, lahko kadarkoli pošljete na naš e-naslov, ali po navadni pošti na sedež podjetja, lahko pa nas pokličete tudi po telefonu. Soglasje za nadaljnjo uporabo osebnih podatkov lahko kadarkoli umaknete tako, da nam to zahtevo pošljete na e- naslov ali po navadni pošti na sedež podjetja. Ko bomo prejeli vaš umik soglasja, bomo vaše podatke izbrisali v roku 15. delovnih dni.

informacije glede varstva osebnih podatkov:  email: gdpr@sb-nm.si

 

Hitri dostop do ambulant in oddelkov

Čakalne dobe

Nacionalne čakalne dobe
čakalne dobe v bolnišnicah v Sloveniji
Naše čakalne dobe
čakalne dobe v naši bolnišnici
STATISTIKA V LETU 2017
395
postelj
21.719
bolnikov
79,41 %
zasedenost postelj
5,22 dneva
povprečna ležalna doba
193.574
obiskov
11.948
operacij
1.221
porodov
 © Splošna bolnišnica Novo mesto 2018. Vse pravice pridržane.
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki