Obiski danes
13:00 - 17:00

Pravno obvestilo

Splošna bolnišnica Novo mesto spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko spletnega informacijskega sistema Splošna bolnišnica Novo mesto, skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu Splošna bolnišnica Novo mesto določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na podjetje, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Splošna bolnišnica Novo mesto se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varovala podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani Splošna bolnišnica Novo mesto.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Splošna bolnišnica Novo mesto ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.

Hitri dostop do ambulant in oddelkov

Čakalne dobe

Nacionalne čakalne dobe
čakalne dobe v bolnišnicah v Sloveniji
Naše čakalne dobe
čakalne dobe v naši bolnišnici
STATISTIKA V LETU 2016
376
postelj
21.891
bolnikov
85 %
zasedenost postelj
5,3 dni
povprečna ležalna doba
196.982
obiskov
5.589
operacij
1.226
porodov
 © Splošna bolnišnica Novo mesto 2017. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti