Zdravnika iz naše bolnišnice med dobitniki priznanj Mestne občine Novo mesto

Ob letošnjem občinskem prazniku so v KC Janeza Trdine 7. aprila podelili priznanja in nagrade MO Novo mesto. Med prejemniki sta tudi naša zdravnika, prim. Iztok Gradecki, dr. med. in prim. mag. asist. Andrej Šikovec, dr. med.

Prim. Iztok Gradecki, dr. med., specialist interne medicine, kardiologije in vaskularne medicine, je prejel nagrado MO Novo mesto, ki se podeljuje  za dosežene pomembnejše trajne uspehe na gospodarskem, kulturnem, športnem, vzgojno-izobraževalnem in humanitarnem področju. Prim. Iztok Gradecki je nagrado prejel za svoje izjemno strokovno in zavzeto delo na področju kardiologije, za prizadevanja pri ustanovitvi, organizaciji in delovanju katetrskega laboratorija v naši bolnišnici in za uspehe na področju osveščanja prebivalcev o pomenu in načinu zdravega življenja.

Prim. mag. asist. Andrej Šikovec, dr. med., specialist splošne in žilne kirurgije, je za dolgoletne uspehe na svojem strokovnem področju, s katerimi je bistveno pripomogel k ugledu občine, prejel grb MO Novo mesto.

V imenu vodstva bolnišnice Novo mesto in vseh zaposlenih obema iskreno čestitamo za prejeti priznanji.
 
 

Slika (1)Slika (2)Slika (3)Slika (4)

Vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja pacientov pred obravnavo v ambulanti

Prenesi vprašalnik

Ambulante & oddelki

Naročanje in čakalne dobe

373
postelj
22.709
bolnikov
82,2 %
zasedenost postelj
4,88 dneva
povprečna ležalna doba
191.600
obiskov
15.320
operacij
1.312
porodov
 © Splošna bolnišnica Novo mesto 2018. Vse pravice pridržane.
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki