Zbiranje plastenk za ozaveščevalno-humanitarni projekt - Dražba dresov

Si želite podpise najuspešnejših slovenskih športnikov?
 
DRAŽBA DRESOV S PODPISI NEKATERIH NAJUSPEŠNEJŠIH SLOVENSKIH ŠPORTNIKOV V OKVIRU OZAVEŠČEVALNO – HUMANITARNEGA PROJEKTA ZBIRANJA PLASTENK

Društvo Tandem Zagorje v sklopu projekta Jaz, ti, mi za Slovenijo – Stara plastenka za novo življenje organizira dražbo dresov nekaterih najuspešnejših slovenskih športnikov. Zbrani denar bo namenjen za nakup monitorja za nadziranje vitalnih funkcij novorojenčka za Ginekološko - porodniški oddelek Splošne bolnišnice Novo mesto.

Društvo Tandem Zagorje letos že petič zapored organizira ozaveščevalno – humanitarni projekt Jaz, ti, mi za Slovenijo – Stara plastenka za novo življenje s katerim želijo ozavestiti javnost o pomenu reciklaže in krožnega gospodarstva. Zavedajo se, da je naša prihodnost v rokah mladih in najmlaših, zato se osredotočajo predvsem nanje. Skupaj z njimi vsako leto izpeljejo Zbiralno akcijo PET plastenk, izkupiček pa namenijo eni izmed slovenskih porodnišnic. A ker je zbranih sredstev vedno premalo, so se tudi letos odločili za dražbo dresov nekaterih najuspešnejših slovenskih športnikov.

Dražili bodo:

 
  • Dres s podpisom najuspešnejšega slovenskega kolesarja Primoža Rogliča, ki po uspehih na dirki po Združenih Arabskih emiratih ter dirki od Tirenskega do Jadranskega morja kraljuje na 1. mestu svetovne serije etapnih dirk ter 3. mestu svetovne lestvice.
  • Izklicna cena dresa je 1000 evrov.
 
  • Dres slovenske nogometne reprezentance s podpisi reprezentantov, s kvalifikacijske tekme za EP 2020 med Slovenijo in Severno Makedonijo pod vodstvom selektorja Matjaža Keka, ki je potekala dne 24.3.2019 v Stožicah. Dres so podpisali: Jan Oblak, Vid Belec, Grega Sorčan, Jure Balkovec, Nemanja Mitrović, Bojan Jokić, Andraž Struna, Miha Mevlja, Petar Stojanović, Aljaž Struna, Miha Blažič, Rene Krhin, Josip Iličić, Jasmin Kurtić, Miha Zajc, Benjamin Verbič, Damjan Bohar, Domen Črnigoj, Jaka Bijol, Adam Gnezda Čerin, Jon Gorenc Stanovič, Andraž Šporar, Robert Berić ter Luka Zahović. Naj prišepnemo še, da se je tekma končala z remijem 1:1. Dres je v dobrodelni namen prispevala Nogometna zveza Slovenije.
  • Izklicna cena dresa je 400 evrov.
 
  • Dres/športnega rekvizita s podpisom Darka Jorgiča, člana Namiznoteniškega kluba Krka Novo mesto, najboljše uvrščenega slovenskega namiznoteniškega igralca na svetovni jakostni lestvici ITTF, kjer je med posamezniki na 41. mestu, že tretje leto zapored pa je državni prvaka v posamični konkurenci. Skupaj s Petrom Hribarjem pa sta tudi evropska prvaka v dvojicah do 21 let.
  • Izklicna cena dresa/rekvizita je 100 evrov.

Dražba bo potekala preko oddaje ponudb na elektronski naslov tridea.doo@gmail.com . Izklicne cene so navedene za vsak dres posebej.

Oddane ponudbe bodo sproti objavljene na FB profilu akcije Jaz, ti, mi za Slovenijo.
Dražba se bo zaključila 23. 5. 2019 ob 14. uri.
Najboljši ponudnik bo postal lastnik dresa.

Vabimo vse športne navdušence in zbiratelje naj dražijo in ponudijo svojo najvišjo ceno.

Z dražbenim zneskom boste prispevali za Ginekološko - porodniški oddelek Splošne bolnišnice Novo mesto.


Hvala za sodelovanje.
 


 


Vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja pacientov pred obravnavo v ambulanti

Prenesi vprašalnik

Ambulante & oddelki

Naročanje in čakalne dobe

373
postelj
22.709
bolnikov
82,2 %
zasedenost postelj
4,88 dneva
povprečna ležalna doba
191.600
obiskov
15.320
operacij
1.312
porodov
 © Splošna bolnišnica Novo mesto 2018. Vse pravice pridržane.
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave

Izjava o skladnosti (ZDSMA)

Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (ZDSMA), ureja ukrepe za zagotovitev dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zavezancev po tem zakonu za vse uporabnike, zlasti za uporabnike z različnimi oblikami oviranosti. Ta zakon se uporablja za državne organe, organe samoupravnih lokalnih skupnosti in osebe javnega prava

Na trenutni spletni strani so izvedene potrebne prilagoditve spletne strani po ZDMSA.
Povezava do ZDSMA: http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?sop=2018-01-1351.