Informacije o koronavirusu

Vsem dobaviteljem, medicinske opreme in medicinsko potrošnega materiala v Splošni bolnišnici Novo mesto

Spoštovani poslovni partner!
 
Obveščamo vas, da  naše obvestilo dobaviteljem z dne 10.3.2020, ki iz preventivnih razlogov preprečevanja širjenja korona virusa in povečanega tveganja za okužbo, prepoveduje vse obiske dobaviteljev zdravil, medicinske opreme in medicinsko potrošnega materiala v Splošni bolnišnici Novo mesto, do nadaljnjega ŠE VEDNO VELJA.

V kolikor ocenite, da je vaš obisk v naši bolnišnici nujen, vas prosimo, da kontaktirate Službo za nabavo in skladiščenje na tel. 07 39 16 163 in e-naslov: barbara.turk-slak@sb-nm.si. V kolikor bo situacija dopuščala, bomo organizirali sestanek v prostorih upravne stavbe Splošne bolnišnice Novo mesto. V primeru, da bo vaš obisk v Splošni bolnišnici Novo mesto potreben, vam bo predstavnik bolnišnice posredoval 24 ur pred prihodom uradno povabilo z anketnim (triažnim) vprašalnikom glede možnih znakov okužbe z virusom Covid 19, s katerim boste lahko pred obiskom bolnišnice tudi opravili samooceno zdravstvenega stanja. Izpolnjen vprašalnik morate OBVEZNO prinesti s seboj in ga izročiti sklicatelju sestanka.

Hkrati vas kot dobrega poslovnega partnerja pozivamo in prosimo, da nam po vaših najboljših močeh, tudi v času prepovedi, še vedno omogočate redne dobave zdravil, medicinske opreme in medicinsko potrošnega materiala, predvsem zaščitne opreme za zdravstvene delavce (maske, zaščitni plašči, baretke,…), da bomo lahko nemoteno izvajali ustrezno zdravstveno oskrbo. 


Vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja pacientov pred obravnavo v ambulanti

Prenesi vprašalnik

Hitri dostop do ambulant in oddelkov

Čakalne dobe

Nacionalne čakalne dobe
čakalne dobe v bolnišnicah v Sloveniji
Naše čakalne dobe
čakalne dobe v naši bolnišnici
STATISTIKA V LETU 2019
373
postelj
22.709
bolnikov
82,2 %
zasedenost postelj
4,88 dneva
povprečna ležalna doba
191.600
obiskov
15.320
operacij
1.312
porodov
 © Splošna bolnišnica Novo mesto 2018. Vse pravice pridržane.
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki