Informacije o koronavirusu

Tradicionalno prednovoletno srečanje zaposlenih

Letošnje tradicionalno prednovoletno srečanje Splošne bolnišnice Novo mesto je bilo pravo snidenje, razstava vseh mogočih talentov, ki se skrivajo znotraj zidov naše bolnišnice. Tako je bil dogodek za vse, predvsem pa za slavnostne goste oz. nagrajence še bolj intimen. Vsi, ki so stali na odru, so namreč sodelavci SBNM in bili smo bili resnično osupli, da so nas obkrožajo izjemni pevci, igralci, plesalci, stand up komiki in še in še.

Za prekrasno uverturo je poskrbel tenorist Jernej Žagar, z uvodnim govorom je nato vse zbrane pozdravila direktorica Splošne bolnišnice Novo mesto, gospa doc. dr. Milena KRAMAR ZUPAN. Na odru nas je zelo zabaval bend, skupina, ki si je za slavnostni dogodek morala izbrati novo ime, saj so premierno nastopali v takšni zasedbi. Ko so ga izbirali, so si za izhodišče zbrali enega od zaželjenih ciljev naše ustanove in izbrali so si ime: POZITIVNA NULA. Matej FERLIČ, Žiga DOBRAVC, Matjaž LAPANJE, Blaž KLEMENČIČin Vokalistki: Klara GRUM in Urška DEŽMAN so nas popolnoma navdušili, do solz pa nas je nasmejala tudi igralska skupina našega laboratorija imenovana LABOLIFE TEATER, ki so jo sestavljali Alojzija DERGANC, Zdenka FABINA, Goran FILIPOVIČ, Orijana KNEZ, Julita MATKOVIČ, Marija PUHEK, Sabina ŠEBALJ in Renata ŠENICA, manjkal pa ni niti stand up komik, oz., kot si pravi sam: sit down tragik, Matej KOCJANČIČ.

Bolnišnica ima zelo velik vpliv na naša življenja, saj je s svojim obsegom in delovanjem del vsakdana praktično vsakega izmed nas. In zato velja še posebej izpostaviti in pohvaliti tiste, ki s svojim delom in pripadnostjo tej ustanovi prispevajo k presežni vrednosti te zgodbe. Strokovni direktor, gospod primarij Milivoj PILETIČ in pomočnica direktorice za zdravstveno nego, ki je bila tudi ena izmed glavnih dirigentov večera - gospa Simona VOLF.

Vodstvo je prav tako podelilo bolnišnične PLAKETE, ki jo posameznik prejme za velik doprinos oz. dolgoletno predano delo naši ustanovi. Letošnji prejemniki plaket so: SILVA OSTOJIĆ KAPŠ, MARICA PARAPOT, NATAŠA PILETIČ, KORALJKA SKRAČIĆ SMREKAR, ŠPORTNO DRUŠTVO Splošne bolnišnice Novo mesto in MIRA TUŠEK.
 
Za preteklo študijsko leto so študenti fakultete naziv »naj mentorice« v bolnišnicah podelili naši sodelavki, diplomirani medicinski sestri Gordani Rožman, glavni medicinski sestri otroškega oddelka, ki je iz rok vodstva prejela šopek.

Še enkrat seveda iskrene čestitke vsem našim nagrajencem in nastopajočim, ki so nam pričarali zares nepozaben večer!
 
 
 
 

Slika1Slika2Slika3Slika4Slika5Slika6Slika7Slika8Slika9Slika10Slika11Slika12Slika13Slika14Slika15Slika16Slika17Slika18Slika19Slika20Slika21Slika22Slika23Slika24Slika25Slika27Slika28Slika29Slika30Slika31Slika32Slika33Slika37Slika34Slika35Slika36

Vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja pacientov pred obravnavo v ambulanti

Prenesi vprašalnik

Hitri dostop do ambulant in oddelkov

Čakalne dobe

Nacionalne čakalne dobe
čakalne dobe v bolnišnicah v Sloveniji
Naše čakalne dobe
čakalne dobe v naši bolnišnici
STATISTIKA V LETU 2019
373
postelj
22.709
bolnikov
82,2 %
zasedenost postelj
4,88 dneva
povprečna ležalna doba
191.600
obiskov
15.320
operacij
1.312
porodov
 © Splošna bolnišnica Novo mesto 2018. Vse pravice pridržane.
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki