Obiski danes
14:30 - 17:00

Tradicionalno prednovoletno srečanje delavcev Splošne bolnišnice Novo mesto

Dne 12.12.2016 je v Kulturnem centru Janeza Trdina potekalo tradicionalno prednovoletno srečanje delavcev Splošne bolnišnice Novo mesto.

Na srečanju so zbrane pozdravili direktorica doc. dr. Milena Kramar Zupan, strokovni direktor prim. Milivoj Piletič in v.d. pomočnice direktorice za zdravstveno nego Simona Volf, ki so se v svojih nagovorih dotaknili tudi sprememb, ki so v letošnjem letu zaznamovale delovanje bolnišnice, predstavili načrte za prihodnje leto ter hkrati vsem zaželeli uspešno in dobro medsebojno sodelovanje v prihodnjem letu.

Na srečanju so bila podeljena priznanja delavcem, ki v letošnjem letu praznujejo 10, 20, 30 in 40 let delovne dobe. Podeljene so bile tudi plakete za večletno aktivno, predano in uspešno strokovno delo, ki so jo prejele:
  • KOLIN Bojana, dipl.med.sestra, zaposlena v enoti za intenzivno terapijo,
  • PEKEZ Ana, medicinska sestra, zaposlena na odseku za dializo in
  • UCMAN Darinka, bolniška strežnica, zaposlena na otorinolaringološkem oddelku.
V letošnjem letu so bila podeljena tudi tri  posebna priznanja za doseženi znanstveni oziroma akademski naslov, in sicer so priznanje prejeli:
  • -dr. Klemen BEDENČIČ, je pridobil akademski naslov doktorja znanosti potem, ko je na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani uspešno zaključil Univerzitetni doktorski študij 3. stopnje BIOMEDICINA in zagovarjal doktorsko nalogo z naslovom:  "Vpliv antibiotične oboperativne zaščite na rezultat bakterijskih kultur vzorcev tkiva odvzetih ob revizijskih operacijah ortopedskih vsadkov"
  • dr. Matej KOLENC, specialist nevrologije je pridobil akademski naslov doktorja znanosti potem, ko je na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani uspešno zagovarjal doktorsko nalogo z naslovom: "Motnje mokrenja, iztrebljanja in spolnosti pri nosilcih gena za Huntingtonovo bolezen", in
  • mag. Robert MULH, specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, je na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani zaključil univerzitetni znanstveni podiplomski študij BIOMEDICINA ter zagovarjal magistrsko nalogo z naslovom: "Primerjava endoskopske operacije sindroma zapestnega prehoda z minimalno invazivno odprto tehniko".
Večer so popestrili igralci Kulturnega društva ŠPAS TEATER Lado Bizovičar, Jaša Jamnik in Jernej Čampelj s komedijo Slovenska literatura od A do Ž.Po končanem srečanju so vsi navzoči v sproščeni in prijetni družbi sodelavcev, izbrani hrani in s kozarcem pijače nazdravili prihajajočemu letu 2017. 

Prednovoletno srečanje SBNMPrednovoletno srečanje SBNM2Prednovoletno srečanje SBNM3Jubilanti 10 letJubilanti 20 letJubilanti 30 letJubilanti 40 letNagrajenke - plaketePosebna priznanja-znanstveni nazivSlovenska literatura od A do Ž

Hitri dostop do ambulant in oddelkov

Čakalne dobe

Nacionalne čakalne dobe
čakalne dobe v bolnišnicah v Sloveniji
Naše čakalne dobe
čakalne dobe v naši bolnišnici
STATISTIKA V LETU 2018
393
postelj
21.631
bolnikov
81,70 %
zasedenost postelj
5,37dneva
povprečna ležalna doba
193.052
obiskov
15.399
operacij
1.280
porodov
 © Splošna bolnišnica Novo mesto 2018. Vse pravice pridržane.
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki