Tik pod vrhom pa vseeno zmagovalci - Športne igre SLO bolnišnic 2019

V okviru Združenja zdravstvenih zavodov Slovenije so v soboto, 14. septembra, na Bledu potekale že 14. športne igre slovenskih bolnišnic.

Igre so se odvijale pred veslaškim centrom Bled in v Kampu Zaka Bled.  Z dobro voljo in v športnem duhu se je 27 ekip pomerilo v dvanajstih disciplinah: namiznem tenisu, tenisu, odbojki na mivki, nogometu, golfu, košarki, balinanju, lokostrelstvu, teku okoli jezera (6 km), pikadu, veslanju v turističnih čolnih in veslanju na veslaških simulatorjih Ergometrih.

Otvoritev srečanja se je pričela z uvodnimi pozdravi direktorja Združenja Marjana Pintarja, generalnega direktorja UKC Ljubljana Janeza Pokljukarja in organizatorja Bleda Janija Klemenčiča, prerezom traku in štartom tekačev.

Združenje je pri organizaciji sodelovalo s prejemnikoma olimpijskih medalj v veslanju Janijem Klemenčičem in Mihom Pirihom, ki sta ustvarila še bolj športno tekmovalno vzdušje.

Športniki Splošne bolnišnice Novo mesto smo sledili našemu sloganu: »Mogoče nismo najboljši. Boljših pa tudi ni!« in ekipno s 461 točkami osvojili 2. mesto.


BREDAKOŠARKARJILOKOSTRELSTVOOTVORITEV IGERZLATE ODBOJKAŠICESB NM EKIPA - BLED 2019_pomanjšanoOTVORITEV IGERVESLAŠKI SIMULATORPIKADO - BRONASTA Mirela_pomanjšanoBRONASTI VESLAČI SB NM (1)LOKOSTRELSTVONOGOMETAŠI (1)NOGOMETAŠI (2)POKAL - EKIPNO 2. MESTOTEKAČI - MTEKAČI - ŽTENISZLATE BALINISTKEZLATE ODBOJKAŠICE SB NM 2019BRONASTI VESLAČI SB NM (2)_pomanjšano

Vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja pacientov pred obravnavo v ambulanti

Prenesi vprašalnik

Ambulante & oddelki

Naročanje in čakalne dobe

394
postelj
19.991
bolnikov
74,91 %
zasedenost postelj
4,69 dneva
povprečna ležalna doba
156.969
obiskov
12.766
operacij
1242
porodov
 © Splošna bolnišnica Novo mesto 2018. Vse pravice pridržane.
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave

Izjava o skladnosti (ZDSMA)

Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (ZDSMA), ureja ukrepe za zagotovitev dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zavezancev po tem zakonu za vse uporabnike, zlasti za uporabnike z različnimi oblikami oviranosti. Ta zakon se uporablja za državne organe, organe samoupravnih lokalnih skupnosti in osebe javnega prava

Na trenutni spletni strani so izvedene potrebne prilagoditve spletne strani po ZDMSA.
Povezava do ZDSMA: http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?sop=2018-01-1351.