Informacije o koronavirusu

Tik pod vrhom pa vseeno zmagovalci - Športne igre SLO bolnišnic 2019

V okviru Združenja zdravstvenih zavodov Slovenije so v soboto, 14. septembra, na Bledu potekale že 14. športne igre slovenskih bolnišnic.

Igre so se odvijale pred veslaškim centrom Bled in v Kampu Zaka Bled.  Z dobro voljo in v športnem duhu se je 27 ekip pomerilo v dvanajstih disciplinah: namiznem tenisu, tenisu, odbojki na mivki, nogometu, golfu, košarki, balinanju, lokostrelstvu, teku okoli jezera (6 km), pikadu, veslanju v turističnih čolnih in veslanju na veslaških simulatorjih Ergometrih.

Otvoritev srečanja se je pričela z uvodnimi pozdravi direktorja Združenja Marjana Pintarja, generalnega direktorja UKC Ljubljana Janeza Pokljukarja in organizatorja Bleda Janija Klemenčiča, prerezom traku in štartom tekačev.

Združenje je pri organizaciji sodelovalo s prejemnikoma olimpijskih medalj v veslanju Janijem Klemenčičem in Mihom Pirihom, ki sta ustvarila še bolj športno tekmovalno vzdušje.

Športniki Splošne bolnišnice Novo mesto smo sledili našemu sloganu: »Mogoče nismo najboljši. Boljših pa tudi ni!« in ekipno s 461 točkami osvojili 2. mesto.


BREDAKOŠARKARJILOKOSTRELSTVOOTVORITEV IGERZLATE ODBOJKAŠICESB NM EKIPA - BLED 2019_pomanjšanoOTVORITEV IGERVESLAŠKI SIMULATORPIKADO - BRONASTA Mirela_pomanjšanoBRONASTI VESLAČI SB NM (1)LOKOSTRELSTVONOGOMETAŠI (1)NOGOMETAŠI (2)POKAL - EKIPNO 2. MESTOTEKAČI - MTEKAČI - ŽTENISZLATE BALINISTKEZLATE ODBOJKAŠICE SB NM 2019BRONASTI VESLAČI SB NM (2)_pomanjšano

Vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja pacientov pred obravnavo v ambulanti

Prenesi vprašalnik

Hitri dostop do ambulant in oddelkov

Čakalne dobe

Nacionalne čakalne dobe
čakalne dobe v bolnišnicah v Sloveniji
Naše čakalne dobe
čakalne dobe v naši bolnišnici
STATISTIKA V LETU 2019
373
postelj
22.709
bolnikov
82,2 %
zasedenost postelj
4,88 dneva
povprečna ležalna doba
191.600
obiskov
15.320
operacij
1.312
porodov
 © Splošna bolnišnica Novo mesto 2018. Vse pravice pridržane.
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki