Obiski danes
14:30 - 17:00

Obvestilo za javnost - Vrstomati

Spoštovani!

V Splošni bolnišnici Novo mesto 1.1.2017 prehajamo na postopno elektronsko registracijo za vse naročene paciente, ki se bo izvajala preko vrstomata (naprave za avtomatski sprejem pacientov oziroma registracijo za zdravstveno obravnavo).

Vrstomat je naprava, ki je prijazna in enostavna za uporabnike, saj bistveno skrajša vpisni čakalni čas. Pacientom, ki so predhodno naročeni na pregled ali preiskavo omogoča, da se sami prijavijo v čakalno vrsto v določeni ambulanti, s čimer odpade čakanje pred vpisnimi okenci v ambulantah. Vrstomat deluje na način, da pacient ob prihodu v terminal vstavi svojo veljavno zdravstveno kartico.

Na zaslonu vrstomata se izpiše številka ambulante in ura predvidenega pregleda. Pacient bo prejel tudi tiskano obvestilo. Kljub temu, da je uporaba terminala sicer zelo enostavna, bo v začetnem obdobju pomoč nudilo osebje Splošne bolnišnice Novo mesto.

V primeru odstopanj, bo registracija še vedno možna na okencu administrativnega sprejema. Trenutno so vrstomati postavljeni v avli ginekološko-porodniškega in  internega oddelka. Vse naročene paciente prosimo, da za registracijo pridejo 15 minut pred naročeno preiskavo/pregledom.

Glede na to, da je sistem registracije popolnoma nov in ga šele uvajamo, vljudno prosimo vse uporabnike za strpnost in razumevanje.


Srečno in veliko zdravja v letu 2017!

Vrstomat_1

Hitri dostop do ambulant in oddelkov

Čakalne dobe

Nacionalne čakalne dobe
čakalne dobe v bolnišnicah v Sloveniji
Naše čakalne dobe
čakalne dobe v naši bolnišnici
STATISTIKA V LETU 2018
393
postelj
21.631
bolnikov
81,70 %
zasedenost postelj
5,37dneva
povprečna ležalna doba
193.052
obiskov
15.399
operacij
1.280
porodov
 © Splošna bolnišnica Novo mesto 2018. Vse pravice pridržane.
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki