Obvestilo za javnost

Spoštovani!
 
Obveščamo vse, ki prihajate v Splošno bolnišnico Novo mesto, da smo spremenili režim vstopa v bolnišnico. Postali smo Covid bolnišnica, ki že sprejema Covid paciente, zato smo bili prisiljeni sprejeti dodatne varnostne ukrepe, da bomo lahko čim bolj uspešni v boju z virusom.

Še vedno pa ne smemo pozabiti, da je potrebno storiti vse, da bo kljub dodatnim varovalkam preostala dejavnost bolnišnice potekala čim bolj nemoteno in po načrtih.
 
Zato vas vljudno prosimo, da na dodeljen termin prihajate čim bolj točno in ne več kot 15 minut pred samim predvidenim terminom pregleda/posega/preiskave/sprejema.
Pred vstopom v bolnišnico pripravite vabilo na pregled in izpolnjen vprašalnik o zdravstvenem stanju, ki ju boste izročili osebju na vhodu.

Zaradi povečanega števila obiskovalcev smo na vhod postavili tudi varnostnika, ki vam bo pomagal pri nadaljnjih usmeritvah, ob vstopu v bolnišnico pa vam bomo tudi izmerili telesno temperaturo na avtomatskem merilniku.
 
V primeru, da se želite zgolj naročiti na našo zdravstveno storitev, vas vljudno prosimo, da potrdilo o izdani e-Napotnici oddate v skrinjico pred vhodom v bolnišnico oz. za naročanje uporabite enega od drugih načinov naročanja (spletna stran, telefon).
Prihaja slabo vreme, povečano število respiratornih okužb in le skupaj, z upoštevanjem navodil, bomo lahko uspešno prebrodili izzivov polno situacijo, ki je pred nami.

Hvala za razumevanje!
 
Vodstvo bolnišnice


Vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja pacientov pred obravnavo v ambulanti

Prenesi vprašalnik

Ambulante & oddelki

Naročanje in čakalne dobe

394
postelj
19.991
bolnikov
74,91 %
zasedenost postelj
4,69 dneva
povprečna ležalna doba
156.969
obiskov
12.766
operacij
1242
porodov
 © Splošna bolnišnica Novo mesto 2018. Vse pravice pridržane.
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave

Izjava o skladnosti (ZDSMA)

Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (ZDSMA), ureja ukrepe za zagotovitev dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zavezancev po tem zakonu za vse uporabnike, zlasti za uporabnike z različnimi oblikami oviranosti. Ta zakon se uporablja za državne organe, organe samoupravnih lokalnih skupnosti in osebe javnega prava

Na trenutni spletni strani so izvedene potrebne prilagoditve spletne strani po ZDMSA.
Povezava do ZDSMA: http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?sop=2018-01-1351.