Obvestilo vsem uporabnikom zdravstvenih storitev SB NM

 
Spoštovani!
 
Zaradi iskanja informacij v zvezi s koronavirusom je prišlo do preobremenjenosti telefonskih linij, zato vas vljudno prosimo, da za naročanje na zdravstveno storitev uporabite druge oblike naročanja, kot so:

elektronsko naročanje prek:

sistema eNaročanje - https://narocanje.ezdrav.si/,
bolnišnične spletne strani - https://www.sb-nm.si/narocanje-na-pregled,
elektronske pošte – narocanje@sb-nm.si,

po pošti, na način, da obvestilo o izdani eNapotnici pošljete na naslov Splošna bolnišnica Novo mesto, Šmihelska cesta 1, 8000 Novo mesto, s pripisom »Služba za naročanje«.
  
V primeru, da ste bili v zadnjih 14 dneh v tujini in imate simptome respiratorne okužbe (dihalne težave, kašelj, …) z vročino, vas prosimo, da ne prihajate v bolnišnico, ampak za informacije predhodno pokličite vašega izbranega osebnega zdravnika ali pediatra, ki vam bo dal nadaljnja navodila. 

Za odvzem brisa ob sumu na okužbo s koronavirusom predhodno pokličite na telefonsko številko: 07 62 00 701.V primeru, da ste s strani vašega izbranega osebnega zdravnika ali zdravstvenega delavca v Urgentnem centru Novo mesto napoteni na enotno točko za odvzem brisa, vljudno prosimo, da upoštevate navodila in sledite smerokazom do vstopne točke (rumena stavba, bivši interni oddelek zadaj) ter tam pozvonite na domofon na dvigalu (ustrezno označeno) ter počakajte na nadaljnja navodila zdravstvenega osebja. V času, ko čakate na sprejem za zdravstveno obravnavo, počakajte na označenem mestu.
 
Za nujne primere, ki niso povezani z morebitnimi simptomi koronavirusa, pokličite na telefonsko številko: 07 62 00 700.  V primeru, da vas zdravstveno osebje zaradi zdravstvenega stanja napoti, da se osebno zglasite v bolnišnici, pred vhodom v Urgentni center Novo mesto OBVEZNO pozvonite na označeni zvonec pred vhodom v Urgentni center Novo mesto.
 
 
Hvala za razumevanje!
 
 
Vodstvo bolnišnice


Vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja pacientov pred obravnavo v ambulanti

Prenesi vprašalnik

Ambulante & oddelki

Naročanje in čakalne dobe

Dekorativni element

Dekorativni element

394
postelj
19.991
bolnikov
74,91 %
zasedenost postelj
4,69 dneva
povprečna ležalna doba
156.969
obiskov
12.766
operacij
1242
porodov
 © Splošna bolnišnica Novo mesto 2018. Vse pravice pridržane.
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki
Dekorativni element
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o dostopnosti