Nov uspeh Oddelka za ortopedsko kirurgijo SB Novo mesto

Včeraj je Oddelek za ortopedsko kirurgijo SB Novo mesto doživel nov uspeh in sicer z opravljeno endoprotezo kolka v okviru enodnevne obravnave. Pacient je bil sprejet zjutraj,  na dan operativnega posega in bil popoldne odpuščen v domačo oskrbo, v manj kot 10 urah od pričetka obravnave.

Oddelek že vrsto let vrsti uspehe in dosežke, kar dokazuje z visokim nivojem strokovnosti, kakovosti in učinkovitosti. Postavljajo tudi mejnik takšnih obravnav v Sloveniji, ki ne temeljijo le na motiviranosti, temveč tudi na strokovnosti obravnav z hitrim pooperativnim okrevanjem. Eden ključnih ciljev oddelka je slediti razvoju stroke ter zagotavljanje bolnikom vrhunsko zdravstveno oskrbo. Za takšno obravnavo je odgovoren celoten tim zdravnikov, medicinskih sester, fizioterapevtov in administratork ortopedskega oddelka, ki so z svojimi komplementarnimi veščinami predani skupnemu namenu, uspešnostnim ciljem in pristopu. Operativni poseg je izvedel vodja Oddelka za ortopedsko kirurgijo Gregor Kavčič, dr. med. spec. ortoped.

Oddelek za ortopedsko kirurgijo tako stremi k dobremu opravljanju dela, ki omogoča, da se pacienti dobro in varno počutijo in hitro okrevajo ter so že zelo zgodaj odpuščeni v domačo oskrbo. S takšnim delom in dosežki oddelek dokazuje uspešnost in prepoznavnost Splošne bolnišnice Novo mesto.

Pripravila: Drita Mustafai, mag. vzg. in menedž. v zdr.


Vir: arhiv SB NM


Ambulante & oddelki

Naročanje in čakalne dobe

Dekorativni element

Dekorativni element

394
postelj
22.716
bolnikov
71,09 %
zasedenost postelj
4,34 dneva
povprečna ležalna doba
157.159
obiskov
16.457
operacij
1180
porodov
© Splošna bolnišnica Novo mesto 2018. Vse pravice pridržane.
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki | Nastavitve
Dekorativni element
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o dostopnosti

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE