IZJAVA ZA JAVNOST SPLOŠNE BOLNIŠNICE NOVO MESTO, TOREK, 20.4.2021

V Splošni bolnišnici Novo mesto imamo danes hospitaliziranih 43 COVID bolnikov, od tega 11 na intenzivnem oddelku.
V okvirih, ki nam jih omogoča trenutni proces dela, se trudimo v čim večji možni meri izvajati tudi redni program, saj se zavedamo, da so stiske ljudi, ki čakajo, velike in jih je potrebno čim prej rešiti.

Zelo smo veseli in ponosni, da lahko tudi v času Covida izpostavimo dobre zgodbe v naši bolnišnici. Nataša Piletič, mag. vzg. in men. v zdr., vodja Enote za sterilizacijo v SBNM, je namreč prejemnica zlatega znaka za leto 2020!

Zlati znaki so najvišja priznanja, ki jih podeljuje Zbornica-Zveza zdravstvene in babiške nege Slovenije. Prejemajo jih članica ali član za uspešno poklicno delo na področju zdravstvene in babiške nege, kakovostno in učinkovito organizacijsko delo v dejavnosti zdravstvene in babiške nege, prispevek k uspešnemu uresničevanju programov zdravstvene in babiške nege in zdravstvenega varstva, prispevek k humanizaciji odnosov med uporabniki in izvajalci, uspehi pri doseganju ciljev, uresničevanju ter uveljavljanju nalog Zbornice – Zveze, prispevek k izboljšanju zdravstvenega stanja prebivalstva, raziskovalno delo, pomembno publicistično delo. Zlati znak se podeljuje 12. maja ob Mednarodnem dnevu medicinskih sester.
 
»Vesela in ponosna sem na svoj dober tim, brez katerega mi nikakor ne bi uspelo«, je povedala gospa Piletič in dodala, da je to tudi dokaz, da je doprinesla k zdravstveni negi v slovenskem prostoru.  Enota za sterilizacijo v SBNM je tudi ena izmed prvih centraliziranih tovrstnih enot v Sloveniji.

»Tovrstni dosežki so izjemnega pomena za razvoj naše bolnišnice, zato je pomembno, da jih izpostavimo, ter da se prejemnikom za njihov trud in angažiranost tudi zahvalimo. Zlati znak je nenazadnje priznanje tudi za kvalitetno delo v naši bolnišnici«, je dodala direktorica Splošne bolnišnice Novo mesto, doc. dr. Milena Kramar Zupan.

Za dosežek iskreno čestitamo!

 
doc. dr. Milena Kramar Zupan, direktorica
 
prim. Milivoj Piletič, strokovni direktor
 
Simona Volf, pomočnica direktorice za zdravstveno nego
 
Katarina Drenik, pomočnica direktorice za pravne zadeve
 
Na skupinski fotografiji iz leve proti desni: prim. Milivoj Piletič, strokovni direktor, Nataša Piletič, , mag. vzg. in men.v zdr., vodja Enote za sterilizacijo, doc. dr. Milena Kramar Zupan, direktorica, Simona Volf, pomočnica direktorice za zdravstveno nego, Katarina Drenik, pomočnica direktorice za pravne zadeve
 

npIMG_1743

Vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja pacientov pred obravnavo v ambulanti

Prenesi vprašalnik

Ambulante & oddelki

Naročanje in čakalne dobe

Dekorativni element

Dekorativni element

394
postelj
19.991
bolnikov
74,91 %
zasedenost postelj
4,69 dneva
povprečna ležalna doba
156.969
obiskov
12.766
operacij
1242
porodov
 © Splošna bolnišnica Novo mesto 2018. Vse pravice pridržane.
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki
Dekorativni element
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o dostopnosti