Donacija Roletarstva Medle Splošni bolnišnici Novo mesto

Danes dopoldne smo v Splošni bolnišnici Novo mesto sprejeli donacijo podjetja Roletarstvo Medle v vrednosti 15.000 €. V sklopu donacije se je izvedel nakup posteljic za novorojenčke na porodnem oddelku ter monitorja za spremljanje življenjskih funkcij in defibrilatorja, ki sta namenjena malim bolnikom na pediatričnem oddelku.

Predstavnike Roletarstva Medle so pozdravili direktorica Splošne bolnišnice Novo mesto doc.dr. Milena Kramar Zupan, predstojnica Oddelka za ginekologijo in porodništvo Damjana Koželj, dr. med., pediatrinja Klara Bartolj dr. med., ter glavna sestra Oddelka za pediatrijo Sonja Rejc.

Specialistka ginekologije in porodništva Damjana Koželj, dr. med. pravi, da bo donacija osmih posteljic v veliko pomoč na Oddelku za porodništvo, saj bodo omogočile kar najbolj udoben položaj za novorojenčke, hkrati pa so prijazne tudi do mamic, saj si lahko višino posteljice prilagodijo glede na potrebe in so tako tudi bolj varne.

Monitor za spremljanje vitalnih funkcij in defibrilator na Oddelku za pediatrijo sprejemajo odprtih rok in so zanju zelo hvaležni.

Doc.dr. Milena Kramar Zupan se je za donacijo iskreno zahvalila ter hkrati poudarila, da Roletarstvo Medle skoraj vsako leto donira medicinsko opremo Splošni bolnišnici Novo mesto. Predstavnik podjetja g. Robert Medle je zagotovil, da lahko SB Novo mesto vsako leto računa na njih, saj je eden glavnih ciljev podjetja vračanje dobrega družbi in okolju v katerem podjetje deluje.

Donacija Roletarstva Medle je še en kamenček v mozaiku, ki omogoča lepši začetek novega življenja in reševanje življenj, zato smo v Splošni bolnišnici Novo mesto zanjo iz srca hvaležni.


image00013.image00015.image00020.

Ambulante & oddelki

Naročanje in čakalne dobe

Dekorativni element

Dekorativni element

394
postelj
22.716
bolnikov
71,09 %
zasedenost postelj
4,34 dneva
povprečna ležalna doba
157.159
obiskov
16.457
operacij
1180
porodov
© Splošna bolnišnica Novo mesto 2018. Vse pravice pridržane.
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki | Nastavitve
Dekorativni element
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o dostopnosti

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE