Obiski danes
14:30 - 17:00

Dobrodelna prireditev za pediatrični oddelek

Interact klub Novo mesto je marca letos na Gimnaziji Novo mesto pripravil 3. modno revijo z namenom. Gre za dobrodelno prireditev, na kateri so gimnazijci  predstavili  kreacije  lokalnih ustvarjalcev modnih oblačil. Letos so  Člani Interact kluba Novo mesto zbrana sredstva namenili Pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Novo mesto.

Predaja doniranih sredstev je potekala v četrtek, 9. junija 2016, na Gimnaziji Novo mesto. Članice Interact kluba so predstojnici Pediatričnega oddelka Splošne bolnišnice Novo mesto ga. Tatjani Pavlin, dr. med., izročile 800 evrov zbranih sredstev, ki jih bomo namenili nakupu dodatnih postelj za starše na otroškem oddelku. 

V imenu bolnišnice ter pediatričnega oddelka se zahvaljujemo Gimnaziji Novo mesto in članom Interact kluba za pobudo in donirana sredstva. Pohvala za dobrodelnost, organizacijske sposobnosti in ustvarjalnost vseh, ki so sodelovali pri pripravi 3. modne revije z namenom. 

Na sliki: Tatjana Pavlin s članicami Interact kluba, ravnateljico Mojco Lukšič in mentorico Natalijo Petakovič. Avtor fotografije: Simon Hočevar

Modna pista z namenom

Hitri dostop do ambulant in oddelkov

Čakalne dobe

Nacionalne čakalne dobe
čakalne dobe v bolnišnicah v Sloveniji
Naše čakalne dobe
čakalne dobe v naši bolnišnici
STATISTIKA V LETU 2018
393
postelj
21.631
bolnikov
81,70 %
zasedenost postelj
5,37dneva
povprečna ležalna doba
193.052
obiskov
15.399
operacij
1.280
porodov
 © Splošna bolnišnica Novo mesto 2018. Vse pravice pridržane.
Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | Piškotki